среда, 10. фебруар 2021.

(VIDEO) LIDERKA LEZBEJSKOG POKRETA: Trenutno lažemo narod, ali pravi cilj nam je uništenje porodice!

 Ono šta čujete od određenih LGBT organizacija kada se obraćaju širokoj publici na velikim medijima, potpuno je drugačije od onoga šta govore svojoj publici kada misle da ih niko ne snima, na skupovima za probrano društvo?

Homoseksualni aktivista Maša Gesen, predstavila je svojim saborcima planove, borbe za uvođenje istopolnih „brakova“ i konačni cilj te borbe.

„Ovde se ne radi o pravima homoseksualaca na brak, već o tome, da instituciju i brak, kao takav, odnosno porodicu, treba – demontirati! Porodica ne trebada postoji u klasičnom obliku.”

Tokom diskusije u Sidneju, u kojoj je učestvovala u jednom momentu kada misli da je niko ne snima, Gesen je otvoreno rekla, da je svrha ovog „rata“, nije borba za dobijanje jednakih prava lezbejki i homoskesualaca, već je pozadina svega, cilj, koji traži: punu demontažu porodice!

„Ovde se ne radi o pravima homoseksualaca na brak, već o tome, da instituciju i brak, kao takav, odnosno porodicu, treba – demontirati! Porodica ne treba da dalje postoji u klasičnom obliku”.

 “Borba homoseksualaca „za brak“ obično krije ono, šta planiramo da uradimo supružanskom paru, kada postignemo naš cilj. Priče o tome, da institucija porodice pri tome, neće pretrpeti nikakve izmene i promene, nisu istinite“.

Gesenova veruje, da institucija porodice mora da se promeni. „Po mom mišljenju, porodica dalje, uopšte ne bi trebala da postoji,“ – direktno i bez okolišenja je izjavile liderka mešunarodnog LGBT pokreta.

Maša Gesen dalje kaže da: „želi da živi u takvom pravnom sistemu koji će legalizovati njene ideje, i još jednom naglasilada se ne slaže sa institucijom braka i porodice“!

Proteklih 10 godina mržnja LGBT pokreta prema heteroseksuajnoj populaciji je u dramatičnom usponu, a heteroseksualci je na televizijama predstavljaju kao nacisti i osobe koje su psihijatrijski poremećene i pate od fobija, mahom homofobije i transfobije.

BONUS VIDEO – Pogledajte kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić darežljivo daje stipendije migrantima na osnovu rase, dok mladi talenti iz Srbije ne mogu da dobiju stipendije od države i odlaze u inostranstvo:


 

Нема коментара:

Постави коментар